Gastenboek

In dit gastenboek kunt u laten weten dat u deze site bezocht hebt en wat u ervan vindt. Ook kunt u via dit gastenboek bijvoorbeeld de groeten overbrengen.
De webmaster houdt zich het recht voor om berichten, die niet stroken met het gastenboek idee, te mogen verwijderen.
Plaats ook een bericht

Pagina´s: 1 | 2 | 3 | 4 | Laatste >>

Rick Bakker 26 april 2017 15:25

Is het geen idee om de foto's voor de ambtsdragers ook op de site te zetten?

Webmaster: Dit helaas niet mogelijk op zo'n korte termijn.

willy de vries 10 april 2017 10:36

Lieve allemaal,

Wat was het een feest gistermiddag in de belijdenisdienst van ds De Groot!

Des te meer omdat onze dochter Vera belijdenis mocht doen, het was oprecht feest in ons hart, en wat waren er veel felicitaties van gemeenteleden , familie en vrienden, waarvoor onze dank!

Ook een bedankje voor de prachtige zang en muziek van de band, mag ook eens gezegd worden, wat zouden we zonder jullie moeten?

Gode zij dank.

Edzo en Willy de Vries

menno hakvoort 03 april 2017 09:05

De eerste zondag met het nieuwe liedboek. Een compliment aan de gemeente!!!, gistermiddag in de Bethel. Ik had mij als oganist bij lied 247 ("Wij knielen aan Uw zetel neer") voorbereid op rusten (die er niet staan) tussen de regels en de melodische uitloop aan het eind van de 2e en 4e regel, die normaal hetzelfde wordt gezongden als de uitloop van  de laatste regel. Niets van dat alles, het ging perfect. Ook in de andere diensten, ging de samenzang boven verwachting. Zelf zat ik de morgendienst in de Poort en daar kon je ook merken dat de gemeente het echt goed wilde doen. Ook hierin tonen we een "gemeente" te zijn. (Menno)

Gert-Jan de Graaf 20 februari 2017 16:51

Aan de gemeente van Urk.

Broeders en zusters,

Op zondag 19 februari 2017 heb ik via internet de dienst beluisterd waarin uw ds. Tadema voorging. De preek ging over Het Hooglied met als thema: Welk een vriend is onze Jezus.

Met ontroering en dankbaarheid heb ik deze dienst meegemaakt. Dat u als gemeente week in week uit wordt gezegend met dit soort Woordverkondiging mag wellicht voor u gewoon zijn geworden, maar dat is geenszins het geval. In deze tijd van secularisatie is het bijzonder dat u wekelijks wordt bediend uit Gods Woord door predikanten zoals uw voorganger ds. Tadema. Ik heb inmiddels meerdere preken van hem beluisterd en wat mij onder meer opvalt is zijn bewogenheid met u als gemeente als het gaat om uw eeuwige bestemming.

Dank God daarvoor en bidt dat de Heilige Geest zowel hem als u zal zegenen zodat u allen mag groeien in het geloof in een wereld die De Weg volledig kwijt lijkt te zijn.

Gert-Jan de Graaf

PS: u zingt heerlijk onder de leiding van uw goede organisten!!

Dick Verlare 01 februari 2017 17:00
nieuwe predikant Ik wil de kerk van Urk van harte feliciteren met uw nieuwe Predikant Ik wens u met elkaar gezegen de jaren toe Met vriendelijke. Dick Verlare ,

K.J.Mazereeuw 08 oktober 2016 15:26

Wederom met ontroering geluisterd naar de preek van Ds. Scheltens over Mefiboset (2 Samuel 9) van 17-10-2010.

Een Koningskind zal ik je maken!

Dankbaar voor het rijke audio archief.

Pieternel van Slooten 26 september 2016 15:56

Wat een geweldige musical was het. Het wordt steeds professioneler.Veel kippevelmomenten. Een goede boodschap juist ook nu in deze tijd. Gods zegen bij al jullie aktiviteiten.

ella 02 juni 2016 22:02

Prachtige documantaire van jullie geloof op t.v! Veel geluk in jullie huwelijk!

Lub van den Berg 29 maart 2016 20:55

Heb vrijdag genoten van het kerkkoor. In zijn voorwoord noemde Frits Cleveringa de Goede Vrijdag als de meest droevige dag uit het kerkelijk jaar. Daar was voor de dienst echter weinig van te merken. Het was een enorm geroezemoes en het leek wel een kippenhokin de Bethelkerk. Albert Metz speelde zachtjes op het orgel, maar dit werd overstemd door geklets en gelach.

Ben al enkele keren 'aan de wal' naar een dienst op Goede Vrijdag geweest. Dan stond er voor de dienst op de beamer 'stilte alstublieft'. In de kerk was het dan eerbiedig stil en op de achtergrond was heel zacht de 'Mattheus Passion' te horen. Zo kan het dus ook en dat hoort bij Goede Vrijdag. Zullen we dit volgend jaar ook een op Urk proberen?

Riekelt Kramer 20 maart 2016 20:26

Vanmiddag in de petrakerk onze nieuwe organist. Een dikke pluim. Mooi dat er nieuwe aanwas komt. Broeder Weerstand: ga zo door.

Pagina´s: 1 | 2 | 3 | 4 | Laatste >>

Plaats ook een bericht